Számítógép-ajándék gyerekeknek a Mosolykommandótól

Tudtátok, hogy vannak gyerekek, akik az online oktatásba csak a szüleik telefonján keresztül tudnak csak becsatlakozni, mert nincs otthon számítógép? Amennyiben testvér is van, akkor valamelyikük csak akkor tud az online órákon részt venni, ha addig a másik nem foglalja az eszközt?
A kezdeti megdöbbenésünket a cselekvés, és a tenniakarás követte: segítsünk ezeken a gyerekeken, hogy ne maradjanak hátrányban a többiekkel szemben. Óriási szerencsénkre a Provident Pénzügyi Zrt. megkereste szervezetünket, hogy szeretne az alapítványunknak felajánlani 76 darab teljesen jó állapotú, gyors, asztali számítógépet, amelyet jótékony célra fordíthatunk. Ezekben a vészterhes, vírusos, digitális-oktatásos időszakban ez óriási nagy segítséget jelent, elsősorban azoknak, akik önhibájukon kívül egyszerűen nem rendelkeznek otthon távoktatáshoz megfelelő eszközökkel.
Villámgyorsan pályázatot írtunk ki, ahol két kritériumot kértünk: legyen a családban olyan gyermek, aki még tanul, és az utolsó féléves tanulmányi eredménye legalább 4-es legyen. A pályázatunkra közel 150 család küldött be jelentkezést, amelyek közül 56 családot mi választottunk ki, 20 családot pedig a zalai megyei Esztergályhorváti község polgármestere, Brunner Tibor.
Az első 20 darab számítógépet vasárnap adtuk át Polgármester Úrral közösen, támogatva ezzel a digitális oktatáshoz való felzárkóztatást községükben is. A számítógépek mellett közel 150 fő részére tartós élelmiszercsomaggal is készültünk, amely Karácsony előtt nagy segítséget jelent a családoknak, ezek szintén átadásra kerültek a Kultúrházban alapítványunk kuratóriumának segítségével.

A DigitÁlom számítógépes akciónk keretében elnyert számítógépek átadása a héten folytatódik, és az ünnepekig folyamatosan tart.
🔴 Mert hatalmad van másokat Boldoggá tenni. 🔴
Karítatív szervezetünk adó 1%-os felajánlásokból tartja fenn működését, ezért kérünk, gondolj ránk adóbevallásodkor!

 

Hogyan tudom felajánlani otthonról adóm 1%-át?

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

De kik is azok a Bohócdoktorok?!

Bohócdoktoraink a kórházi nevettetés specialistái, megjelenésük, kommunikációjuk professzionálisan kidolgozott tematikára épül, magas szintű improvizatív készséggel. Az első 30 másodperc alatt képesnek kell lenni mentálisan ráhangolódni a kis közönségre, legyen az egyágyas kórterem, vagy egy nagyobb csoport kisbeteg. A legtöbb orvos nagy jelentőséget tulajdonít az önkéntes nevettetők heti látogatásaink, hiszen a terápia megtanít szembenézi a félelmekkel, így a vidám vizit bizonyítottan javítja a beteg gyermekek gyógyulási esélyeit. Mindezek mellett nem csak a gyermekek derülnek jobbkedvre, de a kórtermekben, vagy a folyosón várakozó családtagok, rokonok is!

A bohócdoktorok munkája mögött komoly apparátus dolgozik a háttérben, akik a viziteket szervezik, a kórházakkal és más intézményekkel tartják fenn a kapcsolatot, akik pénzügyileg és gazdaságilag ellenőrzik a folyamatokat, akik ezt a weboldalt kezelik, akik támogatókat toboroznak, így az egész egy folyton nyüzsgő, és ötletelő rendszer, ami 24 órás figyelmet igényel. A rendszert kizárólag a céges és magánfelajánlásokból tudjuk fenntartani, ezért nem tudjuk elégszer megköszönni a támogatóink segítségét, viszont továbbra is szükségünk van a fennmaradásunkhoz nélkülözhetetlen anyagi segítségre.

Bohócdoktor-szponzor leszek

Telefonos hívással 500 Ft-tal támogathatod a bohócdoktorok munkáját!

A 13600-as szám hívásával és a 88-as mellék tárcsázásával máris 500 Ft-tal támogatod a bohócdoktorok munkáját!

adjukössze logo

Támogatásodat hálás köszönettel fogadja a Mosolykommandó Alapítvány csapata. A szervezetünk munkája az önzetlen támogatóink segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Jelenleg tevékenységünket önkéntes alapon végezzük, a vidéki kórházakat kölcsönautóval járjuk, miközben az üzemanyagköltséget támogatóink segítségével finanszírozzuk. Szeretnénk ezt sokáig folytatni, ehhez pedig örömmel fogadjuk a segítséged! :) Az 1.000 Forintos segítség is segítség!

CSEKKIGÉNYLŐ!

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhető a felajánlásoknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy

A kis segítség is számunkra Nagy segítség!” ;)

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány – BOHÓCDOKTOROK|
6722 Szeged, Gutenberg u. 29.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-1-06 (ADÓ1% felajánláshoz)
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Mosolydoktor Ügyelet: Fődi Brigi: +36 30 340 2911

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.