Bohócdoktorok adószáma 1% felajánláshoz: 18657573-1-06 😉

Segíts mosolyt csalni Te is egy kórháznyi gyermek arcára!

Figyelem! Mosolyrecept következik!
Végy egy piros szivacsorrot. Vasald ki a fehér köpenyed, tégy rá színes, és nagy gombokat. Adj hozzá egy csipetnyi humort, és egy nagy adag jókedvet!  Színesítsd optimizmussal, nevetéssel, és kellő felkészültséggel! A szükséges előkészítést követően vess be varázslatokat, trükköket! Ha mindent jól csináltál, villanó fogsorok, kacagó “páciensek”, vidám hangulat születik, és a sokszor elhangzó “Mégegyszeeeer!” kérések.

A receptünk évek óta megvan, az anyagi forrásaink viszont nem.

Mire elegendő a támogatásod?

Eddigi számításaink alapján átlagosan egy vizitünk kb. 1.000 Ft-os költséggel jár gyermekenként. Jelenlegi felhívásunkkal az a célunk, hogy annyi kórházba el tudjunk jutni, amennyibe csak hívtak minket.

1.000 Ft-os támogatással már egy újabb gyermek arcára mosolyt tudunk varázsolni;
5.000 Ft-os támogatással már egy újabb kórtermet meg tudunk nevettetni,
10.000 Ft-ossal pedig egy kisebb vidéki kórház gyermekosztályára el tudunk jutni!

A “bohóckodásaink” során javarészt kórházi folyosókon, intenzív osztályokon, szigorúan steril körülmények közötti onkológiai osztályokon járunk-kelünk-nevettetünk. Olyan helyeken, ahol sokan már az elején feladnák a küzdelmet, de mégis igazi harcosokként győznek le komoly kihívásokat!

Már a megjelenésünkben mások vagyunk, mint az igazi doktorok! A fehér köpenyen színes gombok, a köpeny alatt kockás ingek. Az orrunk piros, nagy, és szivacsból van. Szappanbuborékból varázsolunk üveggolyót, miközben narancsszínű labdákkal egy kézzel zsonglőrködünk, fülek mögül varázsolunk elő bohócorrokat, és néhány másodperc alatt olyan lufikutyát hajtogatunk, ami ül-fekszik-ottmarad. 🙂

Olyan helyeken járunk-kelünk, ahol sokan már az elején feladnák a küzdelmet, de mégis igazi harcosokként győznek le komoly kihívásokat!

Ha elérjük a célösszeget:

  • 2018. májustól-szeptemberig működtetni tudjuk bohócdoktori programunkat.
  • Akár el tudunk jutni távolabbi kórházakba is (felmerülő költségek: üzemanyagköltség, vonatjegy, autópálya-matrica stb)
  • kb. 200 bohócdoktori vizitre elegendő, speciális modellező lufit tudunk venni
    a bűvésztrükkjeinkhez használatos “titkos” kellékeket is be tudjuk szerezni (sajnos nem árulhatjuk el, hogy mik :))- hiszen titkosak)
  • a honlapunkat fenn tudjuk tartani, amit napi szinten frissítünk az újabb és újabb bohócdoktori beszámolóinkkal.

Most Te is segíthetsz, hogy még többet bohóckodhassunk beteg kisbarátainknak!

TÁMOGATÓI ŰRLAP

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-131945/2017

Személyes adatok :
Posta cím :