Klinikai dolgozók családi napjára látogattak a Bohócdoktorok

Megtisztelő meghívásnak tettünk eleget legutóbb, amikor is részt vettünk az SZTE SZAKK Ápolásvezetési és Szakdolgozói Oktatási Igazgatás rendezvényén, a Semmelweis Napi  Családi- és Sportrendezvényen. Az eseményt a Klinikai Központ dolgozói, és azok gyermekei részére szervezték, amelyre a Gyermekklinikán már számtalanszor bizonyított bohócdoktorok is meghívást kaptak.

Az SZTE Hattyas sori Sportközpontban számos esemény közül választhattak a kilátogató gyermekek, és szülők, többek között sportvetélkedők, futball rangadó, közös társasjátékozás, lufihajtogatás, arcfestés, és kézműves foglalkozások várták az érdeklődőket.

A Mosolykommandó bohócdoktor csapata hozta a szokásos formáját, már az érkezésükkor kisebb gyerektömeg várta Dorka Bohócot, Eszter Bohócot, Gergő Bohócot, és Gumikacsát, akik színes, szórakoztató műsorral, bűvésztrükkökkel, lufihajtogatással, és már-már művészi szintű arcfestéssel szórakoztatták kis közönségüket.

Köszönjük a meghívást a Klinikai Központnak, és ezúton is szeretnénk gratulálni a remek hangulatú, színvonalas, és színes rendezvényüknek! Bízunk benne, hogy jövőre újra találkozunk!

De kik is azok a Bohócdoktorok?!

Bohócdoktoraink a nevettetés specialistái, megjelenésük, kommunikációjuk professzionálisan kidolgozott tematikára épül, magas szintű improvizatív készséggel. Az első 30 másodperc alatt képesnek kell lenni mentálisan ráhangolódni a kis közönségre, legyen az egyágyas kórterem, vagy egy nagyobb csoport kisbeteg. A legtöbb orvos nagy jelentőséget tulajdonít az önkéntes nevettetők heti látogatásaink, hiszen  a terápia megtanít szembenézi a félelmekkel, így a vidám vizit bizonyítottan javítja a beteg gyermekek gyógyulási esélyeit. Mindezek mellett nem csak a gyermekek derülnek jobbkedvre, de a kórtermekben, vagy a folyosón várakozó családtagok, rokonok is!

A bohócdoktorok munkája mögött komoly apparátus dolgozik a háttérben, akik a viziteket szervezik, a kórházakkal és más intézményekkel tartják fenn a kapcsolatot, akik pénzügyileg és gazdaságilag ellenőrzik a folyamatokat, akik ezt a weboldalt kezelik, akik támogatókat toboroznak, így az egész egy folyton nyüzsgő, és ötletelő rendszer, ami 24 órás figyelmet igényel. A rendszert kizárólag a céges és magánfelajánlásokból tudjuk fenntartani, ezért nem tudjuk elégszer megköszönni a támogatóink segítségét, viszont továbbra is szükségünk van a fennmaradásunkhoz nélkülözhetetlen anyagi segítségre.

Bohócdoktor-szponzor leszek

Támogatásodat hálás köszönettel fogadja a Mosolykommandó Alapítvány csapata. A szervezetünk munkája az önzetlen támogatóink segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Jelenleg tevékenységünket önkéntes alapon végezzük, a vidéki kórházakat kölcsönautóval járjuk, miközben az üzemanyagköltséget támogatóink segítségével finanszírozzuk. Szeretnénk ezt sokáig folytatni, ehhez pedig örömmel fogadjuk a segítséged! :) Az 1.000 Forintos segítség is segítség!

CSEKKIGÉNYLŐ!

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhető a felajánlásoknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy

A kis segítség is számunkra Nagy segítség!” ;)

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Alapítvány – BOHÓCDOKTOROK|
6722 Szeged, Gutenberg u. 29.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-1-06 (ADÓ1% felajánláshoz)
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Mosolydoktor Ügyelet: Pataki-Fődi Brigi: +36 30 340 2911

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.