Fergeteges farsangon járt a Mosolykommandó [GALÉRIÁVAL]

Országos Bohócdoktor Turnénk legutóbbi állomása a Kőbányai Komplex Általános Iskola volt, amelyen Dorka Bohóc és Gergő bohóc fergeteges előadással készült. A főként értelmileg akadályozott, autista, mozgássérült gyerekek egy igazi farsangi karneválba invitálták meg a bohócdoktorainkat, amelynek a végén díjakat is átvehettek a résztvevők.

Voltak egyéni és csoportos indulók, akik között láthattunk pálcikaembernek, tengerészeknek, gombáknak, és varázslóknak öltözött fellépőket is. A zsűri tagjai a Hercegnő, és az udvarhölgyei döntöttek arról, hogy ki milyen díjazásban részesüljön. A felvonulást követően a műsorvezető meglepetésvendégeket hívott a tornaterem csarnokában kinevezett „színpadra” Dorka és Gergő bohócdoktorok személyében a Mosolykommandó Alapítványtól. A látványos és vicces előadásban zsonglőrködést, bűvésztrükköket, és lufihajtogatós trükköket láthatott a maskarákba öltözött kis közönség.

Ezt követte az eredményhirdetés, amelyben az első helyezett csapat tagjai egyedi lufifigurás ajándékokat választhatott magának.
A kiváló hangulatot a gyerekek mellett az iskola pedagógusai biztosították, a felvonulás végén pedig egy fergeteges táncmulatság vette kezdetét.

Biztosak vagyunk abban, hogy a gyerekek még hónapok múlva is emlegetni fogják ezt a felejthetetlen farsangi bulit a bohócdoktorokkal.

De kik is azok a Bohócdoktorok?!

Bohócdoktoraink a nevettetés specialistái, megjelenésük, kommunikációjuk professzionálisan kidolgozott tematikára épül, magas szintű improvizatív készséggel. Az első 30 másodperc alatt képesnek kell lenni mentálisan ráhangolódni a kis közönségre, legyen az egyágyas kórterem, vagy egy nagyobb csoport kisbeteg. A legtöbb orvos nagy jelentőséget tulajdonít az önkéntes nevettetők heti látogatásaink, hiszen a terápia megtanít szembenézi a félelmekkel, így a vidám vizit bizonyítottan javítja a beteg gyermekek gyógyulási esélyeit. Mindezek mellett nem csak a gyermekek derülnek jobbkedvre, de a kórtermekben, vagy a folyosón várakozó családtagok, rokonok is!

A bohócdoktorok munkája mögött komoly apparátus dolgozik a háttérben, akik a viziteket szervezik, a kórházakkal és más intézményekkel tartják fenn a kapcsolatot, akik pénzügyileg és gazdaságilag ellenőrzik a folyamatokat, akik ezt a weboldalt kezelik, akik támogatókat toboroznak, így az egész egy folyton nyüzsgő, és ötletelő rendszer, ami 24 órás figyelmet igényel. A rendszert kizárólag a céges és magánfelajánlásokból tudjuk fenntartani, ezért nem tudjuk elégszer megköszönni a támogatóink segítségét, viszont továbbra is szükségünk van a fennmaradásunkhoz nélkülözhetetlen anyagi segítségre.

Bohócdoktor-szponzor leszek

Telefonos hívással 500 Ft-tal támogathatod a bohócdoktorok munkáját!

A 13600-as szám hívásával és a 88-as mellék tárcsázásával máris 500 Ft-tal támogatod a bohócdoktorok munkáját!

adjukössze logo

Támogatásodat hálás köszönettel fogadja a Mosolykommandó Alapítvány csapata. A szervezetünk munkája az önzetlen támogatóink segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Jelenleg tevékenységünket önkéntes alapon végezzük, a vidéki kórházakat kölcsönautóval járjuk, miközben az üzemanyagköltséget támogatóink segítségével finanszírozzuk. Szeretnénk ezt sokáig folytatni, ehhez pedig örömmel fogadjuk a segítséged! :) Az 1.000 Forintos segítség is segítség!

CSEKKIGÉNYLŐ!

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhető a felajánlásoknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy

A kis segítség is számunkra Nagy segítség!” ;)

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány – BOHÓCDOKTOROK|
6722 Szeged, Gutenberg u. 29.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-1-06 (ADÓ1% felajánláshoz)
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Mosolydoktor Ügyelet: Fődi Brigi: +36 30 340 2911

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.