Gyermekkórházban járt a Mikulás

Országos méretű csokigyűjtésbe kapcsolódott be a Mosolykommandó csapata, amelynek köszönhetően több száz tábla csokoládét tudtunk elvinni a gyermekkórházban fekvő kisbetegek részére.

A kampányt néhány szegedi szülő kezdte el szervezni, hogy még mikulás előtt egy kis mosolyt tudjanak vinni a szegedi gyermekklinikán fekvő kisbetegek részére. A felhívásban két dolgot kértek csak: csokit és egy kedves üzenetet annak, aki kapni fogja. Az elmúlt néhány hétben hihetetlen mennyiségben érkeztek a gyűjtőpontokra a felajánlások, így az akció végére több, mint 3.000 tábla csoki és a hozzá fűzött idézet, vagy üzenet gyűlt össze.

A tegnapi napon az ötletgazda anyukák, valamint a Mosolykommandó Bohócdoktorai jelentek meg a klinika kertjében, hogy átadják a felajánlott ajándékokat a gyerekeknek. A szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központ jóvoltából egy igazi Mikulás is elkísérte a csapatot, akivel a Szegedi Gyermekklinika összes osztályát lelátogatták, a gyermeknek okozva ezzel nem kis meglepetést!

Hamarosan a megmaradt csokikról újabb beszámolóval készülünk, ami addig maradjon titok! 🙂

 

Köszönjük a szervezést a szülőknek, Fetter-Makács Beatrixnak, és Gyaraki Zsuzsának, Sárköziné Sólyom Etelkának, Antali Zsófinak, a Szent Vincent Rehab. Központ Mikulásának, valamint a bohócdoktorainkak.

Külön köszönet a Gyűjtőpontoknak is: Csongi Fűtéstechnika – Szeged, Malom ABC – Kiskundorozsma, Éléstár – Makó, valamint a Csillag Autósiskolának – Szeged.

Reméljük jövőre ugyanitt, ugyanezzel a csapattal!

Mosolykommandó – Mert hatalmad van másokat Boldoggá tenni.

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni!

 

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Alapítvány|
6722 Szeged, Gutenberg u. 29.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-1-06
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Bohócdoktor Ügyelet: Fődi Brigi: +36 20 919 7622

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.

Képek az eseményről: