Egy fantasztikus nap – az EGYMI-ben viziteltek bohócdokijaink

Fantasztikus napot tölthettek el nemrég a gyogyitobohocdoktorok.hu az EGyMI-ben Budapesten! Köszönhetően a facebook-on szerveződött gyűjtésnek,  több felajánlás is érkezett a Mosolykommandó Alapítvány bohócdoktorok számlájára. Ezúton is köszönjük, hogy akár 1.000 Ft-okkal is, de támogatjátok Alapítványunkat, amiből ilyen sikeres bohócdoktori látogatásokat tudunk finanszírozni! Köszönjük nektek!

Több mint 40 gyermek lehetett részese Gergő Bohóc, Dorka Bohóc, és Dr. Töpszli előadásának!

Hernádi Zsuzsanna és a budapesti Szellő Utcai Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény (EGyMI) meghívásának eleget téve délelőtt 10-re érkeztünk hozzájuk egy kis gyógyító bohócdoktori vizitre.

hernádi zsuzsanna
Hernádi Zsuzsanna mosolyogva szemléli Gergő Bohócot “munka közben” (fotó: gyogyitobohocdoktorok.hu)

Az intézményről tudni kell, hogy többszörösen hátrányos helyzetű gyermekeket nevelnek, tanítanak és segítenek példátlan odaadással.

Az egész óvoda és a fél iskola már reggel óta csodálatos hangulatban várt minket, így amikor megérkeztünk egyből tudtuk, hogy ez egy igazi otthon a gyerekeknek.

Hazaérve Szegedre, összesen kb. 379 Km-t megtéve, 13 órát úton töltve azt mondhatjuk, hogy ez igazán megérte!

Több mint 40 gyermek lehetett részese Gergő Bohóc, Dorka Bohóc, és Dr. Töpszli előadásának, és töltöttünk el velük egy egész délelőttöt. Bohócdoktori vizitjeink alkalmával mindig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lehető legtöbb figyelmet tudjunk mindenkire fordítani és igazi, minőségi időt tölthessünk el egymással.

gyógyító bohócdoktorok

A műsorunk után mindenkit apró lufihajtogatással ajándékoztunk meg.

Tudtátok például, hogy Zalán kedvenc állata lufiból a bárány? Vagy, hogy Nimród oda van a buszokért? Persze, lufiból ezeket mindet meghajtogattuk nekik!

Innen köszönjük még egyszer Hernádi Zsuzsannának és csodálatos tanítványainak az egész fantasztikus délelőttöt.

Hazaérve Szegedre, összesen kb. 379 Km-t megtéve, 13 órát úton töltve azt mondhatjuk, hogy ez igazán megérte!

A legjobb képek a látogatásunkól:

gyógyító bohócdoktorok10

gyógyító bohócdoktorok7

gyógyító bohócdoktorok11

gyógyító bohócdoktorok24

gyógyító bohócdoktorok27

gyógyító bohócdoktorok20

gyógyító bohócdoktorok21

gyógyító bohócdoktorok3

gyógyító bohócdoktorok31

gyógyító bohócdoktorok25

gyógyító bohócdoktorok16

 

Támogatásodat hálás köszönettel fogadja a Mosolykommandó – Bohócdoktorok – Alapítvány. A szervezetünk munkája az önzetlen támogatóink segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Jelenleg tevékenységünket önkéntes alapon végezzük, a vidéki kórházakat kölcsönautóval járjuk, miközben az üzemanyagköltséget összedobjuk. :)Amennyiben szeretnél nekünk segíteni, nagyon szívesen vesszük azt! :) Van, aki 500 Ft-tal, és van aki 5.000 Ft-tal támogatott minket, nekik hálásan köszönjük a segítségüket!

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhetjük a kedves támogatóinknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hansúlyozni, hogy  “A kis segítség is számunkra Nagy segítség! ;)

Mosolykommandó – Bohócdoktorok – Alapítvány 

Adószám:18657573-1-06
Hivatalos bankszámlaszám (Raiffeisen Bank): 12067008-01528812-00100000

A Gyógyító Bohócdoktorok – Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.

UPDATE:

Az alapítvány ezúton is szeretné megköszönni a támogatóiknak a felajánlásokat, amelyekből a bohócdoktori viziteket rendszeresen meg tudják több, mint 8 magyar gyermekkórházban. Az idei év azért is kiemelten fontos számukra, mert közhasznú fokozatba léptek, így már az adó 1%-ok befogadására is jogosultakká lettek.  Már akár néhány száz felajánlással biztosítható az éves, és folyamatos működésük. Az adó 1%-os, EGYSZA rendelkező nyilatkozaton, illetőleg a NAV Ügyfélkapuján csupán a 18657573-1-06-os adószámot kell feltüntetni, és máris a szervezethez kerül ez a fajta segítség. Elsősorban azoknak a segítségét várják, akiknek nincsen még kiválasztott alapítványuk, és szívesen támogatnának adójuk 1%-ával olyan ügyet, amellyel közvetlenül gyerekeket segítenek.

De kik is azok a Bohócdoktorok?!

mosolydoktorok

Bohócdoktoraink a nevettetés specialistái, megjelenésük, kommunikációjuk professzionálisan kidolgozott tematikára épül, magas szintű improvizatív készséggel. Az első 30 másodperc alatt képesnek kell lenni mentálisan ráhangolódni a kis közönségre, legyen az egyágyas kórterem, vagy egy nagyobb csoport kisbeteg. A legtöbb orvos nagy jelentőséget tulajdonít az önkéntes nevettetők heti látogatásaink, hiszen  a terápia megtanít szembenézi a félelmekkel, így a vidám vizit bizonyítottan javítja a beteg gyermekek gyógyulási esélyeit. Mindezek mellett nem csak a gyermekek derülnek jobbkedvre, de a kórtermekben, vagy a folyosón várakozó családtagok, rokonok is!

A bohócdoktorok munkája mögött komoly apparátus dolgozik a háttérben, akik a viziteket szervezik, a kórházakkal és más intézményekkel tartják fenn a kapcsolatot, akik pénzügyileg és gazdaságilag ellenőrzik a folyamatokat, akik ezt a weboldalt kezelik, akik támogatókat toboroznak, így az egész egy folyton nyüzsgő, és ötletelő rendszer, ami 24 órás figyelmet igényel. A rendszert kizárólag a céges és magánfelajánlásokból tudjuk fenntartani, ezért nem tudjuk elégszer megköszönni a támogatóink segítségét, viszont továbbra is szükségünk van a fennmaradásunkhoz nélkülözhetetlen anyagi segítségre.

ADÓ 1%-omat a BOHÓCDOKTOROK-nak ajánlom

Ha Te is úgy gondolod, hogy fontos a tevékenységünk, akkor segítheted alapítványunkat személyi jövedelemadód 1%-ának a felajánlásával. El sem tudod képzelni mekkora segítséget jelenthet a Te 1%-od nekünk! Adószámunk: 18657573-1-06 (Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány)

Bohócdoktor-szponzor leszek

Támogatásodat hálás köszönettel fogadja a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány csapata. A szervezetünk munkája az önzetlen támogatóink segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Jelenleg tevékenységünket önkéntes alapon végezzük, a vidéki kórházakat kölcsönautóval járjuk, miközben az üzemanyagköltséget támogatóink segítségével finanszírozzuk. Szeretnénk ezt sokáig folytatni, ehhez pedig örömmel fogadjuk a segítséged! :) Az 1.000 Forintos segítség is segítség!

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhető a felajánlásoknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy

A kis segítség is számunkra Nagy segítség!” ;)

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány – BOHÓCDOKTOROK|
6722 Szeged, Gutenberg u. 29.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-1-06 (ADÓ1% felajánláshoz)
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Mosolydoktor Ügyelet: Pataki-Fődi Brigi: +36 30 340 2911

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.