Egy álom válhat valóra – a Jószolgálat-díj döntősei lettünk!

A szegedi Mosolykommandó Kórházi Bohócdoktor Szolgálatát jelölte idén a szakmai zsűri a 2020-as év Jószolgálati-díjára, akiknek a nagykövete idén Barabás Éva műsorvezető, és Molnár Ferenc Caramel énekesművész. 814 jelölés közül már csak két csapat maradt a jelöltek között, így nagy eséllyel szegediek vihetik el a díjat. A verseny nagyon szoros, ugyanis 1.000.000 Forint is jár a megtisztelő cím viselésén kívül.

A díjért a Kívánság nevű civil csapattal versengünk, akik országosan nagyon népszerűek, több, mint 74.000-es facebook táborukat már a szavazás első napján ügyesen mozgósították. Most a Mosolykommandónak nagy szüksége van az ország minden tájáról a támogatókra, akik online is leadhatják voksukat a lenti linken!

A hét nagy segélyszervezetből álló szakmai zsűri 2020 január elején döntött a hivatásszerűen végzett szociális munka és a külhoni vándordíj kategóriákról, illetve az életműdíjról. Az önkéntes kategóriákban – a korábbi évekhez hasonlóan – a díj Facebook oldalán indított közönségszavazással fog majd eldőlni, hogy ki legyen az év önkéntese és civil közössége, ezért a Mosolykommandó számít a Szegediek segítségére is a szavazásban.

Szavazni március 12-ig lehet a http://www.joszolgalatdij.hu/hirek/szavazzon-kik-legyenek-a-joszolgalatdij-idei-onkentesei oldalon.