Ezúttal a Bethesdában csapott le Kórházi Mosolykommandónk! <3

A facebookon szervezett gyűjtésünknek hála, újabb kórházi bohócdoktori vizitet sikerült leszerveznünk, ezúttal  a budapesti Bethesda Kórház Neurológiai-, és Gyermekrehabilitációs részlegén. A vizitre velünk tartott Fődi Brigi kuratóriumi elnök, valamint a fotósunk is.

Különleges alkalom volt ez. Itt mutattuk be a közönségnek először Dr. Töpszlit, a legapróbb, és legifjabb  bohócdoktorunkat. A délutáni nagyvizitet tartva Gergő és Dorka bohóc már az öltözőből kilépve elkezdte a vizitet.
Összefutottunk ugyanis Benivel. Képzeljétek, kiderült, hogy ő is bohócdoktor szeretne lenni! Rögtön magunk mellé vettük és ki is képeztük tiszteletbeli orvosdoktorrá! 🙂
Vizitjeink során nagy figyelmet fordítunk a gyermekekkel eltöltött minőségi időre. Vicceinket és látogatásunkat mindig úgy alakítjuk, hogy a gyermek betegségéhez és állapotához mérten a legtöbbet adhassunk neki.
Az érkezésünkre mindenki az épület csodálatos közösségi termében gyűlt össze és figyelt minket.
Aprócska műsorral, bűvészkedéssel és a legbámulatosabb lufifigurákkal mindenkit szépen sorra megvizsgáltunk.
Vizitjeink során nagy figyelmet fordítunk a gyermekekkel eltöltött minőségi időre. Vicceinket és látogatásunkat mindig úgy alakítjuk, hogy a gyermek betegségéhez és állapotához mérten a legtöbbet adhassunk neki.
Így tudtuk meg például, hogy Krisztián Real Madrid rajongó és nem is akármekkora! Vagy például azt is, hogy Atillának rengeteg testvére van. 🙂
Mennyi időt töltöttünk ott?
Ebéd utáni időben érkeztünk és távozásunk előtt Krisztián a vacsora mellett, vizitünk közben mutatta meg nekünk a focimez gyűjteményét.
A magunk részéről elmondhatjuk, hogy csodálatos emberek lakják a Bethesda Gyermekkórház Lorántffy-részlegét.
Remekül éreztük magunkat és szívből reméljük sokszor látnak minket vendégül!
Köszönjük a személyzetnek és az összes szervezőnek, hogy ez a látogatás megvalósulhatott!
A helyszínen készült képeink:
gyógyító bohócdoktorok 004
gyógyító bohócdoktorok 002
gyógyító bohócdoktorok 005
gyógyító bohócdoktorok 006
gyógyító bohócdoktorok 007
gyógyító bohócdoktorok 008
gyógyító bohócdoktorok 009
gyógyító bohócdoktorok 010
gyógyító bohócdoktorok 011
gyógyító bohócdoktorok 012
gyógyító bohócdoktorok 013gyógyító bohócdoktorok 018
gyógyító bohócdoktorok 025
gyógyító bohócdoktorok 024
gyógyító bohócdoktorok 026

Támogatásodat hálás köszönettel fogadja a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány. A szervezetünk munkája az önzetlen támogatóink segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Jelenleg tevékenységünket önkéntes alapon végezzük, a vidéki kórházakat kölcsönautóval járjuk, miközben az üzemanyagköltséget összedobjuk. :)Amennyiben szeretnél nekünk segíteni, nagyon szívesen vesszük azt! :) Van, aki 500 Ft-tal, és van aki 5.000 Ft-tal támogatott minket, nekik hálásan köszönjük a segítségüket!

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhetjük a kedves támogatóinknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hansúlyozni, hogy  “A kis segítség is számunkra Nagy segítség! ;)

Mosolykommandó Alapítvány (Gyógyító Bohócdoktorok)

Adószám:18657573-1-06
Hivatalos bankszámlaszám (Raiffeisen Bank): 12067008-01528812-00100000

A Gyógyító Bohócdoktorok – Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.

Székhely: Mosolykommandó Alapítvány
6721 Szeged, József Attila sgt. 24. 2/5.

A Gyógyító Bohócdoktorok várják kórházak, rendelőintézetek, intézmények felkéréseit! A Bohócdoktori Vizit egy zenés, látványos, interaktív és mosollyal, ajándékokkal teli másfél órát ad a gyermekeknek, akik ez idő alatt elfelejthetik a betegségek és a kezelések okozta fájdalmakat. Tevékenységünk természetesen díjmentes!

Mosolykommandó Alapítvány Hivatalos Oldalai:

Telefon: Fődi Brigitta (aki a Legmosolygósabb Elnök díjjal tüntettünk ki) +36 20 919 7622

UPDATE:

Az alapítvány ezúton is szeretné megköszönni a támogatóiknak a felajánlásokat, amelyekből a bohócdoktori viziteket rendszeresen meg tudják több, mint 8 magyar gyermekkórházban. Az idei év azért is kiemelten fontos számukra, mert közhasznú fokozatba léptek, így már az adó 1%-ok befogadására is jogosultakká lettek.  Már akár néhány száz felajánlással biztosítható az éves, és folyamatos működésük. Az adó 1%-os, EGYSZA rendelkező nyilatkozaton, illetőleg a NAV Ügyfélkapuján csupán a 18657573-1-06-os adószámot kell feltüntetni, és máris a szervezethez kerül ez a fajta segítség. Elsősorban azoknak a segítségét várják, akiknek nincsen még kiválasztott alapítványuk, és szívesen támogatnának adójuk 1%-ával olyan ügyet, amellyel közvetlenül gyerekeket segítenek.

De kik is azok a Bohócdoktorok?!

mosolydoktorok

Bohócdoktoraink a nevettetés specialistái, megjelenésük, kommunikációjuk professzionálisan kidolgozott tematikára épül, magas szintű improvizatív készséggel. Az első 30 másodperc alatt képesnek kell lenni mentálisan ráhangolódni a kis közönségre, legyen az egyágyas kórterem, vagy egy nagyobb csoport kisbeteg. A legtöbb orvos nagy jelentőséget tulajdonít az önkéntes nevettetők heti látogatásaink, hiszen  a terápia megtanít szembenézi a félelmekkel, így a vidám vizit bizonyítottan javítja a beteg gyermekek gyógyulási esélyeit. Mindezek mellett nem csak a gyermekek derülnek jobbkedvre, de a kórtermekben, vagy a folyosón várakozó családtagok, rokonok is!

A bohócdoktorok munkája mögött komoly apparátus dolgozik a háttérben, akik a viziteket szervezik, a kórházakkal és más intézményekkel tartják fenn a kapcsolatot, akik pénzügyileg és gazdaságilag ellenőrzik a folyamatokat, akik ezt a weboldalt kezelik, akik támogatókat toboroznak, így az egész egy folyton nyüzsgő, és ötletelő rendszer, ami 24 órás figyelmet igényel. A rendszert kizárólag a céges és magánfelajánlásokból tudjuk fenntartani, ezért nem tudjuk elégszer megköszönni a támogatóink segítségét, viszont továbbra is szükségünk van a fennmaradásunkhoz nélkülözhetetlen anyagi segítségre.

ADÓ 1%-omat a BOHÓCDOKTOROK-nak ajánlom

Ha Te is úgy gondolod, hogy fontos a tevékenységünk, akkor segítheted alapítványunkat személyi jövedelemadód 1%-ának a felajánlásával. El sem tudod képzelni mekkora segítséget jelenthet a Te 1%-od nekünk! Adószámunk: 18657573-1-06 (Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány)

Bohócdoktor-szponzor leszek

Támogatásodat hálás köszönettel fogadja a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány csapata. A szervezetünk munkája az önzetlen támogatóink segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Jelenleg tevékenységünket önkéntes alapon végezzük, a vidéki kórházakat kölcsönautóval járjuk, miközben az üzemanyagköltséget támogatóink segítségével finanszírozzuk. Szeretnénk ezt sokáig folytatni, ehhez pedig örömmel fogadjuk a segítséged! :) Az 1.000 Forintos segítség is segítség!

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhető a felajánlásoknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy

A kis segítség is számunkra Nagy segítség!” ;)

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány – BOHÓCDOKTOROK|
6722 Szeged, Gutenberg u. 29.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-1-06 (ADÓ1% felajánláshoz)
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Mosolydoktor Ügyelet: Pataki-Fődi Brigi: +36 30 340 2911

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.