7 darab pizza egy rászoruló nagycsaládnak

Hétköznap bohócdoktorkodunk, de a hétvége mindig az adományozásé! Még az év elején indítottuk a “Hétvégi Pizza családoknak” projektünket, amelyben vállaltuk, hogy amikor csak lehetőségünk van rá, hétvégente meglepünk egy-egy nagycsaládot egy komplett pizza-ebéddel. Ahány gyermek, annyi pizza, de nem feledkezünk meg a szülőkről sem ilyenkor. Csak úgy. Önzetlenül. Mert jól esik. Nekik a pizza, nekünk a jótett.

Hogy miért csináljuk? Csak úgy. Önzetlenül. Mert jól esik. Nekik a pizza, nekünk a jótett.

Ma a déli 35 fokos melegben Brigivel kocsiba pattantunk, és 7 darab óriási pizzával leptünk meg egy röszkei 6 gyermekes, nagycsaládot, a Pizza Monster jóvoltából! A gyerekeknek meglepetés volt, úgyhogy hatalmas volt az öröm! A 7 darab pizza nem sok, de reméljük hogy arra elegendő volt, hogy ezen a szép napon az egész család jóllakjon, és örömet okozzunk vele nekik. A Pizzákat köszönjük a Monsternek, akik nagyban hozzájárulnak a projektünk sikeréhez.

Ha esetleg tudomásod van olyan rászoruló nagycsaládról, akik szívesen elfogadnának tőlünk egy Hétvégi Pizza ebédet, akkor hívj bennünket, és felkeressük őket!

Támogass Te is jó ügyeket! Csatlakozz a jótékony bohócdoktorok csapatához!
|Mosolykommandó Alapítvány • Mosolydoktorok|
Bank: 12067008-01528812-00100000
www.bohocdoktor.hu
Hatalmad van másokat Boldoggá tenni.
Jótékonyság-Ügyelet: Fődi Brigi +36 20 919 7622, fodi.brigi@bohocdoktor.hu

UPDATE:

Az alapítvány ezúton is szeretné megköszönni a támogatóiknak a felajánlásokat, amelyekből a bohócdoktori viziteket rendszeresen meg tudják több, mint 8 magyar gyermekkórházban. Az idei év azért is kiemelten fontos számukra, mert közhasznú fokozatba léptek, így már az adó 1%-ok befogadására is jogosultakká lettek.  Már akár néhány száz felajánlással biztosítható az éves, és folyamatos működésük. Az adó 1%-os, EGYSZA rendelkező nyilatkozaton, illetőleg a NAV Ügyfélkapuján csupán a 18657573-1-06-os adószámot kell feltüntetni, és máris a szervezethez kerül ez a fajta segítség. Elsősorban azoknak a segítségét várják, akiknek nincsen még kiválasztott alapítványuk, és szívesen támogatnának adójuk 1%-ával olyan ügyet, amellyel közvetlenül gyerekeket segítenek.

De kik is azok a Bohócdoktorok?!

mosolydoktorok

Bohócdoktoraink a nevettetés specialistái, megjelenésük, kommunikációjuk professzionálisan kidolgozott tematikára épül, magas szintű improvizatív készséggel. Az első 30 másodperc alatt képesnek kell lenni mentálisan ráhangolódni a kis közönségre, legyen az egyágyas kórterem, vagy egy nagyobb csoport kisbeteg. A legtöbb orvos nagy jelentőséget tulajdonít az önkéntes nevettetők heti látogatásaink, hiszen  a terápia megtanít szembenézi a félelmekkel, így a vidám vizit bizonyítottan javítja a beteg gyermekek gyógyulási esélyeit. Mindezek mellett nem csak a gyermekek derülnek jobbkedvre, de a kórtermekben, vagy a folyosón várakozó családtagok, rokonok is!

A bohócdoktorok munkája mögött komoly apparátus dolgozik a háttérben, akik a viziteket szervezik, a kórházakkal és más intézményekkel tartják fenn a kapcsolatot, akik pénzügyileg és gazdaságilag ellenőrzik a folyamatokat, akik ezt a weboldalt kezelik, akik támogatókat toboroznak, így az egész egy folyton nyüzsgő, és ötletelő rendszer, ami 24 órás figyelmet igényel. A rendszert kizárólag a céges és magánfelajánlásokból tudjuk fenntartani, ezért nem tudjuk elégszer megköszönni a támogatóink segítségét, viszont továbbra is szükségünk van a fennmaradásunkhoz nélkülözhetetlen anyagi segítségre.

ADÓ 1%-omat a BOHÓCDOKTOROK-nak ajánlom

Ha Te is úgy gondolod, hogy fontos a tevékenységünk, akkor segítheted alapítványunkat személyi jövedelemadód 1%-ának a felajánlásával. El sem tudod képzelni mekkora segítséget jelenthet a Te 1%-od nekünk! Adószámunk: 18657573-1-06 (Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány)

Bohócdoktor-szponzor leszek

Támogatásodat hálás köszönettel fogadja a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány csapata. A szervezetünk munkája az önzetlen támogatóink segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Jelenleg tevékenységünket önkéntes alapon végezzük, a vidéki kórházakat kölcsönautóval járjuk, miközben az üzemanyagköltséget támogatóink segítségével finanszírozzuk. Szeretnénk ezt sokáig folytatni, ehhez pedig örömmel fogadjuk a segítséged! :) Az 1.000 Forintos segítség is segítség!

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhető a felajánlásoknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy

A kis segítség is számunkra Nagy segítség!” ;)

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány – BOHÓCDOKTOROK|
6722 Szeged, Gutenberg u. 29.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-1-06 (ADÓ1% felajánláshoz)
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Mosolydoktor Ügyelet: Pataki-Fődi Brigi: +36 30 340 2911

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.