“1.000 ember – 1.000 gyermek mosolya” Kampány

1.000 ember – 1.000 Forint – 1.000 gyermek bohócdoktori vizitje Kampányt indítanak a Gyógyító Bohócdoktorok!

Még

742.000 Ft hiányzik

az 1.000.000 Ft-os célunk eléréséhez!

A Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány elindítja az Egymillió Forintos Kampányát! Ez az első komolyabb adománygyűjtő akciónk, amellyel van egy konkrét célunk is: szeretnénk összegyűjteni 1.000.000 Ft-ot, azaz egymillió Forintot. Ennyi hiányzik ugyanis ahhoz, hogy 2016-ban annyi kórházba eljussunk, ahány helyre idén hívtak Bennünket. Eddigi számításaink alapján átlagosan egy vizitünk kb. 1.000 Ft-os költséggel jár gyermekenként.

“…a facebookon 2 hónap alatt idáig több, mint 2.400-an kedvelték oldalunkat.”

FB_post2

Idáig a kórházakba való eljutást kölcsönautóval oldottuk meg, az üzemanyagköltségeket összedobtuk, a bohócdoktor-ruhákat magunk varrtuk, és kaptuk. A kórházi vizitjeink sikeresebbek, mint gondoltuk, a hírünk rohamosan terjed, a facebookon 2 hónap alatt idáig több, mint 2.400-an kedvelték oldalunkat. Hihetetlen az az erő, ami a közösségben rejlik!

Kórházaktól, gyermekosztályokról, intézményektől naponta kapjuk a megkereséseket, hogy várják a gyerekekhez a bohócdoktorainkat. Sajnos előfordult már az is, hogy le kellett mondanunk kórházi vizitet, költséghiány miatt. 🙁

Kis alapítvány vagyunk, nagyra törő tervekkel! Egy napsütéses szombat délután összeültünk, bohócdoktorainkkal „konzíliumot” tartottunk, és döntést hoztuk: összegyűjtjük a 2016-os évünk bohócdoktori vizitekhez szükséges pénzügyi hátterét. A célunk az volt, hogy a kampány egyszerű, mindenki számára érthető, és átlátható legyen.

“Kis alapítvány vagyunk, nagyra törő tervekkel!”

Ezer embert keresünk. 1.000 olyan embert, akik szívesen támogatnának bennünket céljaink elérésében. 1.000 olyan embert, akik rászánnak 1.000 Ft-ot vidámságközpontú terápiás programunk minél szélesebb körben történő alkalmazására. 1.000 ember 1.000 Forintja 1.000 beteg kisgyermek arcára fog mosolyt csalni 2016-ban a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítványnak köszönhetően.

FB_cover

1.000 ember 1.000 Forintja 1.000 beteg kisgyermek arcára fog mosolyt csalni 2016-ban a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítványnak köszönhetően.

A kampányunk részletei
A gyűjtést 2015. december  1-e és 31-e között szervezzük (meghosszabbítva 2016. február 28-ig!). Ha ebben az időszakban nem érkezne be a célkitűzésünkben meghatározott 1.000.000 Ft, akkor a kampányt meghosszabbítjuk január hónapra is. Ha időközben eléjük a célkitűzésünket, akkor a további összegeket további bohócdoktori vizitekre és programokra fogjuk fordítani.

A Mosolykommandó Alapítvány bohócdoktorok a Raiffeisen Banknál vezetett 12067008-01528812-00100000 számú bankszámlaszámra várja a felajánlásokat. A kezdő, meghatározott összeg 1.000 Forint, ezzel 1 kisgyermek bohócdoktori látogatása biztosított. Egy felajánló több gyermek látogatásához szükséges összeget is utalhat. A közlemény rovatba elegendő csak feltüntetni: „1.000 ember 1.000 mosoly kampány”.
A beérkező támogatások összege nyomon követhető lesz a honlapunkon felállított óriás számlálón.

“A kis adomány is Nagy adomány!”

Bohócdoktori tevékenységünkhöz nélkülözhetetlen a magánszemélyek támogatása. Hétről-hétre azon dolgozunk, hogy minél több kórházba, minél több kisgyermekhez eljussunk, és oldjuk a gyermekekben a kórházi légkör okozta feszültséget. A kis adomány is Nagy adomány!

Hálás köszönetet  mondunk mindenkinek, aki támogatásával segíti alapítványunk 2016-os évi működését.

Segítse Ön is, segítsd Te is a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány 2016-os bohócdoktori vizitjeit! Támogatásod megfelelő helyre fog kerülni!

Csekk-igénylés:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Postai cím (kötelező)

 

UPDATE:

Az alapítvány ezúton is szeretné megköszönni a támogatóiknak a felajánlásokat, amelyekből a bohócdoktori viziteket rendszeresen meg tudják több, mint 8 magyar gyermekkórházban. Az idei év azért is kiemelten fontos számukra, mert közhasznú fokozatba léptek, így már az adó 1%-ok befogadására is jogosultakká lettek.  Már akár néhány száz felajánlással biztosítható az éves, és folyamatos működésük. Az adó 1%-os, EGYSZA rendelkező nyilatkozaton, illetőleg a NAV Ügyfélkapuján csupán a 18657573-1-06-os adószámot kell feltüntetni, és máris a szervezethez kerül ez a fajta segítség. Elsősorban azoknak a segítségét várják, akiknek nincsen még kiválasztott alapítványuk, és szívesen támogatnának adójuk 1%-ával olyan ügyet, amellyel közvetlenül gyerekeket segítenek.

De kik is azok a Bohócdoktorok?!

mosolydoktorok

Bohócdoktoraink a nevettetés specialistái, megjelenésük, kommunikációjuk professzionálisan kidolgozott tematikára épül, magas szintű improvizatív készséggel. Az első 30 másodperc alatt képesnek kell lenni mentálisan ráhangolódni a kis közönségre, legyen az egyágyas kórterem, vagy egy nagyobb csoport kisbeteg. A legtöbb orvos nagy jelentőséget tulajdonít az önkéntes nevettetők heti látogatásaink, hiszen  a terápia megtanít szembenézi a félelmekkel, így a vidám vizit bizonyítottan javítja a beteg gyermekek gyógyulási esélyeit. Mindezek mellett nem csak a gyermekek derülnek jobbkedvre, de a kórtermekben, vagy a folyosón várakozó családtagok, rokonok is!

A bohócdoktorok munkája mögött komoly apparátus dolgozik a háttérben, akik a viziteket szervezik, a kórházakkal és más intézményekkel tartják fenn a kapcsolatot, akik pénzügyileg és gazdaságilag ellenőrzik a folyamatokat, akik ezt a weboldalt kezelik, akik támogatókat toboroznak, így az egész egy folyton nyüzsgő, és ötletelő rendszer, ami 24 órás figyelmet igényel. A rendszert kizárólag a céges és magánfelajánlásokból tudjuk fenntartani, ezért nem tudjuk elégszer megköszönni a támogatóink segítségét, viszont továbbra is szükségünk van a fennmaradásunkhoz nélkülözhetetlen anyagi segítségre.

ADÓ 1%-omat a BOHÓCDOKTOROK-nak ajánlom

Ha Te is úgy gondolod, hogy fontos a tevékenységünk, akkor segítheted alapítványunkat személyi jövedelemadód 1%-ának a felajánlásával. El sem tudod képzelni mekkora segítséget jelenthet a Te 1%-od nekünk! Adószámunk: 18657573-1-06 (Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány)

Bohócdoktor-szponzor leszek

Támogatásodat hálás köszönettel fogadja a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány csapata. A szervezetünk munkája az önzetlen támogatóink segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Jelenleg tevékenységünket önkéntes alapon végezzük, a vidéki kórházakat kölcsönautóval járjuk, miközben az üzemanyagköltséget támogatóink segítségével finanszírozzuk. Szeretnénk ezt sokáig folytatni, ehhez pedig örömmel fogadjuk a segítséged! :) Az 1.000 Forintos segítség is segítség!

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhető a felajánlásoknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy

A kis segítség is számunkra Nagy segítség!” ;)

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány – BOHÓCDOKTOROK|
6722 Szeged, Gutenberg u. 29.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-1-06 (ADÓ1% felajánláshoz)
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Mosolydoktor Ügyelet: Pataki-Fődi Brigi: +36 30 340 2911

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.