Dorka

Dorka bohóc A kórterembe lépve izgatott arcokkal találkozunk. Beteg, lelkileg és testileg fáradt gyermekek kevés erejüket összegyűjtve, csillogó szemekkel várnak minket. Arra a pár percre, fél órára vagy szerencsés esetben egy délutánra elfelejthetik a vizsgálatokat, a gyógyszereket, a vérvételt…ilyenkor a lelkük gyógyul. Hogy mi által? A lufik, a bámulatos trükkök, az eszement viccek kacajt varázsolnak arcukra és olykor szem nem marad szárazon. Egy-egy bohócdoktorkodás után hatalmas köszönettel és hálával indítanak minket útnak a kis betegek…és ez elképesztő dolog.

Gergő

Gergő bohóc A gyermeki lélek csodálatos dolog. Képes ott is meglátni a csodát ahol mi – felnőttek – már nem is keresnénk. Például egy kórteremben.

A mi feladatunk csak újra rádöbbenteni az embereket a gyermek lélekre. Nem csak bohóc vagyok, de zsonglőr, bűvész és agyament lufihajtogató.
Több éves előadó múlt tapasztalatával és sok-sok tudással mögöttünk lépünk a kórterembe és feledtetjük el a gyerekekkel a gondokat, a felnőttekkel pedig azt, hogy ők felnőttek
.