Gyűjtés Geretovszky Anna rehabilitációjára

A váratlan dolgok csak úgy betoppannak életünkbe, nem köszönnek, egyszer csak ott vannak. _C2A3107s

Fotó: Nagy Edit

Geretovszky Anna 15 éves korában, egy szerencsétlen baleset következtében gerincvelő sérülést szenvedett, aminek következtében élete egy pillanat alatt megváltozott. A kiváló tanuló, aki emellett táncolt, zenélt, rajzolt és mindenfelé közösséget épített, a balesete miatt egy gyökeresen új élethelyzetbe került; önállósága most erősen korlátozott. Állapota miatt hosszú rehabilitációra, jelenleg folyamatos kórházi ápolásra szorul, amelyben erős akarata, küzdőszelleme segíti előre. Anna rendkívül pozitívan áll az új kihívásokhoz, optimizmusa példaértékű!

A baleset azonnal megmozgatta az ismerősöket, barátokat. Így kerültek kapcsolatba a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvánnyal lévén, hogy kórházi ellátás alatt álló gyermekek segítése az egyik kiemelt célunk.

Mit sikerült elérnünk idáig?

2018. június 5-én a család, a barátok, a táncostársak megmozdulásának, valamint a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány támogatásának köszönhetően a Szegedi Nemzeti Színházban teltházas jótékonysági gálaműsoron közel 4 és fél millió Forintot sikerült összegyűjteni Anna rehabilitációs költségeinek a fedezésére, amelyet alapítványunk egy Annának elkülönített bankszámlán kezel. Az összeg első olvasatra soknak tűnik, de a teljes rehabilitációs költségeknek ez csak a töredékére elegendő, ezért további gyűjtésbe fogtunk!

 

gála

Fotó: Iványi Aurél

Milyen további céljaink vannak még?

Anna rehabilitációjának sikere annál nagyobb, minél többféle kezelést és eszközt van/lesz lehetősége kipróbálni.

A havi szinten legalább 4-5 millió forintos kezelési költség, ami legalább 3-4 hónapig tart, már meghaladja a család anyagi lehetőségeit.

A gerincvelősérültek rehabilitációjában az egészségügyi team és a páciens által elérhető siker mértéke, azaz állapotának javulása nagyban függ a kezelő csapat tapasztalatától, és a rendelkezésükre álló eszközparktól. A nagy és neves rehabilitációs intézetekben a szakértelem, az eszközpark és az adott életkorban és sérülési fajtában homogén és nagy számú emberanyag lehetővé teszi, hogy minden beteg a legjobban az egyéni igényeire szabott kezelést kaphassa meg, és így az állapotjavulás mértéke nagyobb.

Összességében 20.000.000 Ft elérése a célunk.

Ezért a család arra törekszik, hogy hozzásegítse Annát ahhoz, hogy az elsődleges rehabilitáció lezárulta után külföldön is megtapasztalhassa és megtanulhassa a számára legtöbbet nyújtó kezeléseket, gyógytorna gyakorlatokat, megismerhesse a sérülés következtében előállt korlátai leküzdésének legújabb eszközeit, módszereit. A havi szinten legalább 4-5 millió forintos kezelési költség, ami legalább 3-4 hónapig tart, már meghaladja a család anyagi lehetőségeit.

Aukció a MOL-PICK SZEGED kézilabdacsapat által dedikált kézilabdával

UPDATE! AZ aukció lezárult! A kézilabdára a Caffe Caffe Kft-től érkezett a legnagyobb felajánlás, gratulálunk nekik!

2018. május 20-án megszerezte harmadik bajnoki címét a MOL-PICK Szeged kézilabdacsapat. A drámai meccset követően az összes játékos aláírta a labdát, amelyet a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány részére ajánlottak fel jótékonysági aukcióra.

A labda eszmei értéke, hogy a legendás mérkőzésen bajnok csapat összes tagjának az aláírása szerepel rajta. Ezt a labdát bocsátja most aukcióra a Mosolykommandó.

pick labda small

Fotó: Iványi Aurél

pick szeged

Fotó: Iványi Aurél

Az aukció 2018. július 11-én indul, és július 21-én zárul.  A legtöbbet ajánló cég, vagy magánszemély részére a július 22-én 16 órakor kezdődő MOL-PICK Szeged Kézilabdások Nyílt Napján, ünnepélyes keretek között kerül átadásra a labda. Az aukció állását addig minden nap 21 órakor frissítjük, és legvégül az összevontan (tehát egy licitálótól több ajánlat összege automatikusan összevonódik) legtöbbet ajánló nyeri el a labdát.

A licittől függetlenül is várjuk azon cégek, cégvezetők felajánlását is, akik Anna rehabilitációs költségeit szeretnék támogatni. Összességében 20.000.000 Ft elérése a célunk, amelyet már akár 40-50 cég félmillió Forintos felajánlásból elérhetnénk! A Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány a felajánlott összegről igazolást állít ki, amellyel az összeg kedvezményesen leírható a cégek adójából (Kérjük egyeztessen ezzel kapcsolatosan könyvelőjével.)

Felajánlását az alábbi bankszámlaszámra várjuk (Anna részére elkülönített bankszámlaszám):

Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány, 12067008-01528812-00200007

A felajánlók listáját folyamatosan közzétesszük ezen az oldalon: www.bohocdoktor.hu/anna

Segítségét, nagylelkű támogatását Anna nevében is ezúton köszöni a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány!

„Mert hatalmad van másokat Boldoggá tenni.”

Kérjük ismerje meg a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány többi projektjét is, köztük a Kórházi Bohócdoktorok Szolgálat üzemeltetését ITT.

adjukössze logo