Veled vagyunk mi is Bogi! :)

Néhány héttel ezelőtt a Szegedi Gyermeksebészetnek indított jótékonysági futáson kaptunk egy meghívást a 10 éves Bogihoz, aki 8 hónapja műthetetlen agydaganattal él, és bent fekszik a szegedi Idegsebészeten. Bogi anyukája keresett fel minket, hogy szeretnék, ha a bohócdoktoraink meglátogatnák őket a klinikán.

Természetesen azonnal igen mondtunk, és leegyeztettük az időpontot. Április 3-án kaptuk a visszajelzést, hogy a Klinika is engedélyezi a látogatást, így nagy izgalommal készültünk Bogi bohócdoktori vizitjére. 🙂

Amikor egy agydaganatos kislányhoz készülünk, számunkra is mindig meglepetés, hogy mi fog fogadni a kórteremben. Nos Bogi, az első pillanattól fogva lenyűgözött bennünket! A kórterembe belépve olyan széles mosollyal fogadtak az anyukájával minket, hogy az egész helységet beragyogták vele! 🙂 Bogi végig “vette a lapot”, a poénokon, bohóckodásokon nagyokat nevetett, a bűvésztrükkökön pedig nagyokat ámult. A bohócdoktori vizit természetesen nem maradhatott lufiajándékok nélkül, így mivel megtudtuk, hogy Bogi kedvenc állata a BÉKA, ezért egy óriási lufibékát kapott, plusz hozzá kellékként egy “belógatható lufiszúnyogot” mertugyeabékeszúnyogoteszik! 🙂 Nagy meglepetésünkre pedig Bogi is készült nekünk egy nagyon kedves ajándékkal, amit saját maga készített nekünk! Ezt az irodánkba a Büszkeségeink falra már ki is tettük!

Még nagyobb meglepetésünkre a vizitünkhöz csatlakozott Bogi orvosa, Dr. Barzó Pál professzor Úr is, aki aktív résztvevője lett Gergő Bohóc és Dorka Bohóc előadásának! Hihetetlen pozitív, és barátságos embert ismerhettünk meg a személyében!

A bohócdokis vizit végén szinte barátokként köszöntünk el egymástól, és ígértet tettünk, hogy nagyon szívesen visszatérünk legközelebb is, hogy halljuk újra Bogi kacagását, és lássuk újra gyönyörű mosolyát! A nevetés ugyanis gyógyít, és nekünk nagyon nagyon fontos, hogy Bogi mihamarabb meggyógyuljon!!

Innen is üdvözlünk Picilány! Reméljük hamarosan újra találkozhatunk Veled! <3

Ha szeretnéd Te is támogatni Bogit, akkor nem kell mást tenned, mint csatlakoznod ahhoz a kupakgyűjtéshez, amivel Bogi felépülésére gyűjtenek. Már nagyon-nagyon sokan csatlakoztak (a facebookon van egy “Veled vagyunk Bogi” elnevezésű csoport), és hétről-hétre egyre több kupak gyűlik össze Bogiért. Ha rendelkezel Te is kupakokkal, akkor azt leadhatod az alábbi helyeken:

Csongi Fűtéstechnika Bolt (Szeged, Csongrádi sgt. 22. sz.)

Tarjáni Kéttannyelvű Általános Iskola (Szeged, Építő u. 1.)

Zsombón: az óvodában, és a Szegedi Sütödék Kft. mintaboltjában

 

Üdvözlettel: a Mosolykommandó bohócdoktorai

 

|Mosolydoktorok Alapítvány – Bohócdoktorok|
6721 Szeged, József Attila sgt. 24.

Adószám: 18657573-2-06
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Elérhetőségeink:
www.gyogyitobohocdoktorok.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Bohócdoktor Ügyelet: Fődi Brigi: +36 20 919 7622