Vasárnapi ebéd újabb rászoruló családoknak

A Mosolykommandó Alapítvány a Pizza Monsterrel közösen, évente több rászoruló család számára nyújt segítséget. Elhatároztuk, hogy ezzel a projektünkkel szabad hétvégéinken olyan rászoruló családokat fogunk felkeresni személyesen, ahol legalább egy gyermek is velük él, és arra a napra szponzorunk segítségével átvállaljuk a család teljes ebédjét néhány frissen kisütött pizza házhoz szállításával!

Sokan nem is gondolnák, hogy egy pizza mekkora örömöt tud okozni egy olyan gyermek részére, akinek talán még soha életében nem volt lehetősége ilyet enni. Projektünk keretében a családokkal előzetesen telefonon felvesszük a kapcsolatot, és annyi pizzát szállítunk nekik házhoz, ahányan vannak a családban. Előfordult olyan eset is, amikor 9 pizzával a csomagtartónkban indultunk el Szegedről, akkora volt a család.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

A társ-szervezetektől kapott listánkon még rengeteg család szerepel, ezért igyekszünk mindenkihez eljutni, lehetőségeinkhez mérten.

Ezúton is köszönjük az MNAG Kft. felajánlását Mizsikné Nagy Anikónak, és Mizsik Attilának.

Adományvonal

Támogatásodat hálás köszönettel fogadja a Mosolykommandó Alapítvány csapata. A szervezetünk munkája az önzetlen támogatóink segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Jelenleg tevékenységünket önkéntes alapon végezzük, a vidéki kórházakat kölcsönautóval járjuk, miközben az üzemanyagköltséget támogatóink segítségével finanszírozzuk. Szeretnénk ezt sokáig folytatni, ehhez pedig örömmel fogadjuk a segítséged! :) Az 1.000 Forintos segítség is segítség!

CSEKKET KÉREK!

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhető a felajánlásoknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy

A kis segítség is számunkra Nagy segítség! ;)

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Alapítvány|
6721 Szeged, József Attila sgt. 24.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-2-06
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Mosolydoktor Ügyelet: Fődi Brigi: +36 20 919 7622

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.