Több szatyornyi játékot kaptak a Bohócdoktorok

Több szatyornyi játékot kaptak a Mosolykommandó Alapítvány bohócdoktorai. A felajánlás a szegedi Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány részéről érkezett, a plüssállatok és egyéb játékok a gyermekklinika kis betegeihez kerülnek. (GALÉRIA LENT!)

A szegedi Együttműködéssel a gyermekekért Alapítványunk minden hónapban felállítja Szeged Óriás Játékgyűjtő Dobozát, ahová olyan készségfejlesztő játékokat, plüssöket, akár könyveket helyezhetnek el a szegedi édesanyák, melyekre otthon náluk már nincs szükség. A felajánlásokat az alapítvány ingyenes mesekoncertjein, kézműves programjain adhatják le, ezeket később bölcsődékbe, óvodákba, a védőnői hálózat részére juttatnak el – tudtuk meg Karacs Ritától, az alapítvány kuratóriumi elnökétől.

Csütörtökön a Mosolykommandó Alapítvány bohócdoktoraihoz kerültek a szeptemberben gyűjtött játékok, több szatyornyi, kisfiúknak és kislányoknak szánt plüssfigurával telt meg autójuk csomagtartója. Csatai Gergő, vagy ahogyan a gyerekek közül sokan ismerik, Gergő Bohóc elmondta, a játékok a Szegedi Gyermekklinika kis betegeihez kerülnek majd. “A kígyónak már meg is van a helye” – mutatott mosolyogva a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány kurátora Szemenyei Dorkára (Dorka Bohóc), aki új asszisztensre talált egy rózsaszín plüsskígyó képében, s minden bizonnyal komoly szerepet szán neki a gyógyító műsorokban.

Forrás: http://szegedma.hu/hir/szeged/2016/09/tobb-szatyornyi-jatekot-kaptak-a-bohocdoktorok-fotok.html

Köszönjük a cikket a SzegedMa.hu-nak, és Gaál Bernadettnek, valamint a fotókat Kovács Ferencnek!

Adományvonal

Támogatásodat hálás köszönettel fogadja a Mosolykommandó Alapítvány csapata. A szervezetünk munkája az önzetlen támogatóink segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Jelenleg tevékenységünket önkéntes alapon végezzük, a vidéki kórházakat kölcsönautóval járjuk, miközben az üzemanyagköltséget támogatóink segítségével finanszírozzuk. Szeretnénk ezt sokáig folytatni, ehhez pedig örömmel fogadjuk a segítséged! :)

CSEKKET KÉREK!

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhető a felajánlásoknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy

A kis segítség is számunkra Nagy segítség! ;)

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Alapítvány|
6721 Szeged, József Attila sgt. 24.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-2-06
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Bohócdoktor Ügyelet: Fődi Brigi: +36 20 919 7622

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.