A Mosoly Világnapja az SZTE Gyermek- és Ifjúságpszichiátrián!

Bár kevesen tudják, de 1999 óta minden év októberének első péntekén ünnepeljük a Mosoly Világnapját.

Ebből az alkalomból a szegedi Mosolykommandó Alapítvány mosolydoktorai rögtönzött látogatást tettek a Szegedi Gyermekklinikán, majd ezt követően az SZTE Gyermek- és Ifjúságpszichiátrián.

Sokan nem is gondolnák, hogy egy mosoly mire nem lehet képes.

Csatai Gergő, és Szemenyei Dorka az alapítvány mosolydoktorai a Mosoly Világnapja alkalmából elhatározták, hogy kórházba ezúttal szó szerint fognak mosolyt vinni. Ezért színes pálcára rögzített „hordozható mosollyal” lepték meg a személyzetet, hogy a kevésbé derűs napokon is emlékezzenek a vidám pillanatokra.

-Elég csak a szájunk elé tartani, és garantált lesz a siker!

– mondta el Gergő miközben a másik kezével egy bohócorrot varázsolt elő a semmiből. Hiszen így a nap végére is mindig marad egy legutolsó mosolyod!

A mosolyok a gyermekek körében is népszerűek voltak, a picik egymás kezébe adták a vicces, kartonpapírból kivágott nevető szájakat, nagy derültséget keltve a kórtermekben. Az alapítvány önkéntesei a gyermekklinikai látogatást követően a szegedi Gyermek- és Ifjúságpszichiátrián folytatták a munkájukat, ahol rögtönzött Bohócdoktor Show-val, lufihajtogatással, és bűvésztrükkökkel csaltak mosolyt az osztály dolgozói, és ellátottjai részére.

Itt közel másfél órát töltött el Alapítványunk két bohócdoktora.Érkezésünkkor átadtuk a nemrégiben a szegedi Együttműködéssel a Gyermekekért Alapítványtól kapott játékok hatalmas részét.
Az átadásról itt olvashatsz: http://bohocdoktor.hu/tobb-szatyornyi-jatekot-kaptak-a-bohocdoktorok/

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni!

 

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Alapítvány|
6721 Szeged, József Attila sgt. 24.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-2-06
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Bohócdoktor Ügyelet: Fődi Brigi: +36 20 919 7622

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.