Idén is karácsonyi csomagokkal leptünk meg családokat +GALÉRIA

Karácsonykor nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is szívesen repülnek el Meseországba, ebben a rohanó világban. Mi egy csodálatos utat tettünk meg ma Eszter Bohóccal, és Brigivel, mégpedig azért, hogy az előző napokban gondosan összeállított ajándékcsomagokat olyan gyermekes családokhoz juttassuk el, ahol elkél a segítség, főleg Karácsonykor. Idei karácsonyi projektünk nagyon sok jóakaratú ember munkájának a gyümölcse, és örömmel kijelenthető, hogy idén is sikerült sok családnak örömet szereznünk ismét.

provident-bohocdoktorok

Fődi Brigi, a Mosolykommandó elnöke átveszi az összegyűlt ajándékokat Lauscherné Horváth Adrienntől a Provident munkatársától

Az úgy kezdődött, hogy tavaly volt egy sikeres élelmiszergyűjtésünk a METRO áruházban, amelyben 42 nélkülöző család részére vittünk ki személyesen egy-egy óriási élelmiszercsomagot. Aztán februárban megkeresett bennünket a Pizza Monster azzal a felajánlással, hogy minden hétvégén felajánl nekünk egy teljes családnyi pizzaebédet. Szeptemberben jött egy újabb lehetőségünk, amikor is Karacs Rita, a Bödön Termelői és Kézműves Piac megalkotója, és szervezője kitalálta, hogy a karácsony előtti Bödönön élelmiszert fog nekünk gyűjteni, amit aztán továbbadhatunk olyan családoknak, akiknek jól jöhet a segítség. Majd, nem sokkal később bejelentkezett a Provident, akik cipősdoboz akciót szerveztek a cégen belül, és több tucat játékkal, és ajándékkal vártak bennünket, hogy mi azokat továbbosszuk a legjobb helyekre.

Mindehhez egy kicsit mi is beletettük a részünket, és bevásároltunk jobbnál-jobb tartós élelmiszereket, hogy aztán mindezekből több tucat egységcsomagot varázsoljunk össze. Az egységcsomagokba így Méhészfarmról kapott házi mézet, Zsombóról érkezett természetes gyümölcsleveket, kistermelőtől kapott tönkölytésztákat, és házi készítésű tönkölysütiket tudtunk beletenni. Mindemellé a gyerekek részére szépen becsomagolva átadtuk a Provident munkatársai által “feladott” cipősdoboz-ajándékokat is.

Bátran mondhatjuk, hogy a nehézségek, és a belefektetett munkaóráink mellett, az ilyen projektek jelentik mindannyiunk számára az egyik legszebb feladatot, amit az Alapítványunk ad nekünk évről-évre. Hiszen másoknak adni nagyon jó dolog, főleg ha mindez az ünnepek előtt sikerül.

Amit biztosan megígérhetünk: jövőre ugyanilyen szép pillanatokat szeretnénk szerezni újabb családoknak!

Boldog karácsonyt mindenkinek! 🙂

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Alapítvány|
6721 Szeged, József Attila sgt. 24.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-2-06
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Bohócdoktor Ügyelet: Fődi Brigi: +36 20 919 7622

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.

GALÉRIA