Figyelem! Megtévesztő kampányt folytatnak a mi nevünkben!

Elindultak az adó 1%-os kampányok, és többen jeleztétek felénk, hogy vannak, akik mi nevünkben gyűjtenek adományokat. A Gyógyító Bohócdoktorok Alapítványt 2015-ben alapítottuk, ezért mi még nem felelünk meg a közhasznúsághoz szükséges feltételeknek.

…szervezetünk NEM KÉRI senkinek az adó 1%-os felajánlását!

Ebből kifolyólag a szervezetünk NEM KÉRI senkinek az adó 1%-os felajánlását, nem kampányol adó 1%-os felajánlásokért. Működésünket önerőből, és a támogatóink kisebb-nagyobb felajánlásaiból fedezzük.

Ezért kérjük minden kedves támogatónkat, hogy az adó 1%-os nyilatkozattétel előtt alaposan tájékozódjon, és olyan civil szervezetet válasszon, akik VALÓDI, és folyamatosan nyomon követhető tevékenységgel foglalkozik.

Tudomásunk szerint bohócdoktori tevékenységgel két szervezet biztosan foglalkozik ma Magyarországon. Az egyik a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány, a másik pedig a Magyar Bohócok A Betegért Alapítvány. Mindkét szervezet esetében megbizonyosodtunk arról, hogy tevékenységük valódi, és az 1%-os felajánlásokat a erre a célra fordítják: azaz a GYERMEKEK nevettetésére! 1%-os felajánlást mindkét szervezet be tud fogadni! Nyugodt szívvel ajánljuk őket!

Kéjük kedves támogatóinkat, hogy ne dőljön be a megtévesztő hirdetéseknek, és az adó 1%-ának a felajánlása előtt alaposan tájékozódjon! Csak olyan szervezetnek ajánlja fel a segítséget, akik megszolgálnak érte! Fontos a segítsége, és fontos, hogy a lehető legjobb helyre kerüljön! Köszönjük! 🙂