Egy fantasztikus nap – az EGYMI-ben viziteltek bohócdokijaink

Fantasztikus napot tölthettek el nemrég a gyogyitobohocdoktorok.hu az EGyMI-ben Budapesten! Köszönhetően a facebook-on szerveződött gyűjtésnek,  több felajánlás is érkezett a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány számlájára. Ezúton is köszönjük, hogy akár 1.000 Ft-okkal is, de támogatjátok Alapítványunkat, amiből ilyen sikeres bohócdoktori látogatásokat tudunk finanszírozni! Köszönjük nektek!

Több mint 40 gyermek lehetett részese Gergő Bohóc, Dorka Bohóc, és Dr. Töpszli előadásának!

Hernádi Zsuzsanna és a budapesti Szellő Utcai Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény (EGyMI) meghívásának eleget téve délelőtt 10-re érkeztünk hozzájuk egy kis gyógyító bohócdoktori vizitre.

hernádi zsuzsanna
Hernádi Zsuzsanna mosolyogva szemléli Gergő Bohócot “munka közben” (fotó: gyogyitobohocdoktorok.hu)

Az intézményről tudni kell, hogy többszörösen hátrányos helyzetű gyermekeket nevelnek, tanítanak és segítenek példátlan odaadással.

Az egész óvoda és a fél iskola már reggel óta csodálatos hangulatban várt minket, így amikor megérkeztünk egyből tudtuk, hogy ez egy igazi otthon a gyerekeknek.

Hazaérve Szegedre, összesen kb. 379 Km-t megtéve, 13 órát úton töltve azt mondhatjuk, hogy ez igazán megérte!

Több mint 40 gyermek lehetett részese Gergő Bohóc, Dorka Bohóc, és Dr. Töpszli előadásának, és töltöttünk el velük egy egész délelőttöt. Bohócdoktori vizitjeink alkalmával mindig nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lehető legtöbb figyelmet tudjunk mindenkire fordítani és igazi, minőségi időt tölthessünk el egymással.

gyógyító bohócdoktorok

A műsorunk után mindenkit apró lufihajtogatással ajándékoztunk meg.

Tudtátok például, hogy Zalán kedvenc állata lufiból a bárány? Vagy, hogy Nimród oda van a buszokért? Persze, lufiból ezeket mindet meghajtogattuk nekik!

Innen köszönjük még egyszer Hernádi Zsuzsannának és csodálatos tanítványainak az egész fantasztikus délelőttöt.

Hazaérve Szegedre, összesen kb. 379 Km-t megtéve, 13 órát úton töltve azt mondhatjuk, hogy ez igazán megérte!

A legjobb képek a látogatásunkól:

gyógyító bohócdoktorok10

gyógyító bohócdoktorok7

gyógyító bohócdoktorok11

gyógyító bohócdoktorok24

gyógyító bohócdoktorok27

gyógyító bohócdoktorok20

gyógyító bohócdoktorok21

gyógyító bohócdoktorok3

gyógyító bohócdoktorok31

gyógyító bohócdoktorok25

gyógyító bohócdoktorok16

 

Támogatásodat hálás köszönettel fogadja a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány. A szervezetünk munkája az önzetlen támogatóink segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Jelenleg tevékenységünket önkéntes alapon végezzük, a vidéki kórházakat kölcsönautóval járjuk, miközben az üzemanyagköltséget összedobjuk. :)Amennyiben szeretnél nekünk segíteni, nagyon szívesen vesszük azt! :) Van, aki 500 Ft-tal, és van aki 5.000 Ft-tal támogatott minket, nekik hálásan köszönjük a segítségüket!

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhetjük a kedves támogatóinknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hansúlyozni, hogy  “A kis segítség is számunkra Nagy segítség! ;)

Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány 

Adószám:18657573-2-06
Hivatalos bankszámlaszám (Raiffeisen Bank): 12067008-01528812-00100000

A Gyógyító Bohócdoktorok – Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.

Székhely: Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány
6721 Szeged, József Attila sgt. 24. 2/5.

A Gyógyító Bohócdoktorok várják kórházak, rendelőintézetek, intézmények felkéréseit! A Bohócdoktori Vizit egy zenés, látványos, interaktív és mosollyal, ajándékokkal teli másfél órát ad a gyermekeknek, akik ez idő alatt elfelejthetik a betegségek és a kezelések okozta fájdalmakat. Tevékenységünk természetesen díjmentes!

Figyelem! A Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány nevével az elmúlt időszakban több alkalommal megtévesztő módon visszaéltek.Sokakat megtévesztve adományokat gyűjtenek, azt sugallva, hogy a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítványnak gyűjtenek! Ezek a felajánlások NEM a honlapunkon közzétett, és részletesen dokumentált bohócdoktori tevékenységünkre kerülnek felhasználásra. Szervezetünk elhatárolódik minden, a nevét megtévesztő módon felhasználó személyektől, és szervezetektől. A Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány Csapata KIZÁRÓLAG az alábbi csatornákon keresztül érhető el.

Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány Hivatalos Oldalai:

Telefon: Fődi Brigitta (aki a Legmosolygósabb Elnök díjjal tüntettünk ki) +36 20 919 7622