Bohócdoktorok jótékonysági koncertje +KÉPEK

Teltházas jótékonysági koncertet adott tegnap az Argenteus vegyeskar a Kapcában, amelynek bevételét idén a Mosolykommandó Bohócdoktorainak ajánlották fel. A nagy sikerű, közel két órás adventi koncertre mintegy száz érdeklődő jött el.

A koncert kezdete előtt a jegyeket a Mosolykommandó bohócdoktorai, Csatai Gergő, és Szemenyei Dorka szedték jelképesen egy adománygyűjtő ládába, cserébe lufiból hajtogatott szíveket, és köszönőkártyákat adtak a látogatóknak. A befolyt összeg teljes egészében gyermekkórházi vizitekre kerül felhasználásra. – Alapítványunk heti rendszerességgel látogat gyermekkórházakat, működésünket a támogatói felajánlásokból finanszírozzuk. Ennek eredményeképpen 2016-ban több száz, kórházban fekvő kisgyermekhez tudtunk eljutni. A koncert bevételéből a jövő évre szervezett vizitek egy részét már biztosan le tudjuk szervezni, ezért nagyon jól jött ez a segítség nekünk  – mondta el Fődi Brigitta, az alapítvány elnöke.

Csatai Gergő, alias Dr. Gergő bohócdoktor köszönőbeszédében elmondta, a lelki erőt ehhez a munkához pont az ilyen pillanatokból merítik, és ezt köszönik a vegyeskarnak, valamint a nézőknek egyaránt, hogy egy ilyen ügy mellé álltak. Az igazi pillanatokat akkor lehet igazán átélni, amikor a gyermekek arcán megjelenik az önfeledt mosoly, amikor kis időre elfelejtik, hogy kórházban vannak. Ez a munkánk célja, és missziója, mi ezért dolgozunk.

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni!

KÉPEK:

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Alapítvány|
6721 Szeged, József Attila sgt. 24.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-2-06
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Bohócdoktor Ügyelet: Fődi Brigi: +36 20 919 7622

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.