Bohócdoktor workshop az újszegedi Ligetben

Alapítványunk egyik fontos célja, hogy a tevékenységünk folytatásához folyamatosan gondoskodjunk az utánpótlás-nevelésről, és a bohócdoktorok csapatának bővítéséről. A kórházi bohócdoktorkodás felelősségteljes munka, ami kellő felkészültséget, és elhivatottságot igényel. A felkészítés koordinátora Csatai Gergő bohócdoktorunk, aki több éves, komoly szakmai tapasztalatát felhasználva szervezi ezeket a képzéseket. Az első közös kórházi hospitálások után tegnap délelőtt az Újszegedi Ligetben tartottuk első játékos workshopunkat.

Alapítványunk új tanuló bohócdoktorával, Eszterrel közösen csináltuk végig a közel 3 órás délelőtti programot. (fél10től fél1-ig). A gondosan felépített bohóc workshop lényege a sztereotíp bohócmintától való elszakadás és az előadóművészi tevékenység javítása csoportos és egyéni feladatokon és játékokon keresztül.

Csatai Gergő
Kurátor és felkészítő
Szemenyei Dóra
Kurátor

Az elmúlt fél évben folyamatos vizitekkel segítettük a Szegedi Gyermekklinika munkáját. Az eltelt időszak alatt szerzett tapasztalatok megosztására egy ilyen workshop remek alkalom. Közös ötletelés és játék az új lehetőségekkel, hogy mindig egy kicsit jobbak legyünk. 🙂 Hamarosan ismét jelentkezünk friss hírekkel!

Támogatásodat hálás köszönettel fogadja a Mosolykommandó Alapítvány csapata. A szervezetünk munkája az önzetlen támogatóink segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Jelenleg tevékenységünket önkéntes alapon végezzük, a vidéki kórházakat kölcsönautóval járjuk, miközben az üzemanyagköltséget támogatóink segítségével finanszírozzuk. Szeretnénk ezt sokáig folytatni, ehhez pedig örömmel fogadjuk a segítséged! :)

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhető a felajánlásoknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy  “A kis segítség is számunkra Nagy segítség! ;)

 

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Alapítvány|
6721 Szeged, József Attila sgt. 24.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-2-06
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Bohócdoktor Ügyelet: Fődi Brigi: +36 20 919 7622
Sajtókapcsolat: Pataki Gergely +36 30 340 2911

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.