Átadtuk a Rajzpályázatunk fődíját

A 2016. novemberében indított, nagy sikerű rajzpályázatunkra több, mint 4.000 pályamű érkezett be, amelyeket a beérkezéseket követően azonnal elkezdtünk feldolgozni. Mi sem számítottunk ekkora érdeklődésre, de beigazolódott, hogy mind a témakör, mind a korosztályok kiválasztása jó döntés volt. A rengeteg pályamű közül a nyertesek kiválasztása nem volt egyszerű feladat a zsűritagok részére, ugyanis jobbnál-jobb rajzok születtek. A nyertesek kiválasztásánál elsődleges szempont volt az elkészítés módja, a színhasználat, figyeltük, hogy van-e mondanivalója az alkotásnak, és hogy mennyire képes “üzenetet” közvetíteni a nézőnek. Előnyt jelentett a gyógyítás, valamint a bohócdoktorok megjelenítése a műveken.

Fődíjunkat a fenti szempontok alapján a 11 éves Őze Virág nyerte el, a “Jókedv és nevetés segíti a gyógyulást!” című pályaművével.

rajzpalyazat-nyertes-mu-small

Virág Szentesen él, a Kiss Bálint Református Iskola 5. osztályos diákja, és mint az anyukájától megtudtuk nemcsak a rajzolásban tehetséges, de kiváló tanuló, és sportoló is egyben. A rajz elkészítése előtt anyukájával közösen tanulmányozták a bohócdoktoraink munkáját a honlapunkról, és egyéb médiamegjelenéseinkből, és az elkészítés során tudatosan használt olyan elemeket, amelyeket mi is használunk a heti rendszerességű vizitjeink során. Így a rajzon visszaköszönt a varázsbőröndünk, Gumikacsa Úr, és Dorka bohóc titkos buborékfújó szerkezete, amivel igazi csodagyöngyöket is képes varázsolni.

A főnyereményeket személyesen, Virágék otthonában adtuk át, aminek látszólag nemcsak Virág, de a kisöccse is nagy örömmel fogadott. A tabletet Virág vette azonnal használatba, míg az óriás készségfejlesztő puzzle-t a kistesó. Ezúton köszönjük a Printker Office Land Zrt-nek a többi ajándékot is (profi rajzoló ceruza készletek, tempera készletek, toll készletek, írószerek).

átadás 01

átadás 02

átadás 03