Áprilisban indul a Mosolyprojektünk – bohócdoktorokkal

Idén januárban gyűjtésbe kezdtünk, mégpedig abból a célból, hogy lehetőleg minden olyan magyar kórházba el tudjunk jutni a bohócdoktorainkkal, ahova anyagi lehetőségeink idáig nem engedték. Ehhez a Niok Alapítvány által üzemeltetett www.adjukossze.hu oldalon indítottunk egy adománygyűjtést, ahol önkénteseket, segítőket, és támogatókat toboroztunk a céljaink megvalósításához.

Idén januárban gyűjtésbe kezdtünk, mégpedig abból a célból, hogy lehetőleg minden olyan magyar kórházba el tudjunk jutni a bohócdoktorainkkal, ahova anyagi lehetőségeink idáig nem engedték.

A kampány során a kitűzött célunk az volt, hogy annyi kórházba el tudjunk jutni, ahány helyre csak meghívtak bennünket. A gyűjtésünknek köszönhetően összejött 178.000 Forint, amellyel (a költségeket átlagolva) 178 kisgyermek kórházi bohócdoktori vizitjét tudjuk vállalni. Ezzel az összeggel már eleget tudunk tenni olyan kórházak meghívásainak, amelyekre korábban nem volt lehetőségünk. Vállaljuk, hogy ennek az összegnek a 100%-át a bohócdoktori vizitekre (utazás, lufik, játékok, stb.) fogjuk fordítani.

…gyűjtésünknek köszönhetően összejött 178.000 Forint… Vállaljuk, hogy ennek az összegnek a 100%-át a bohócdoktori vizitekre (utazás, lufik, játékok, stb.) fogjuk fordítani.”

Mint ahogyan a 2015. szeptemberi megalakulásunk óta tesszük, úgy ezek után is minden bohócdoktori látogatásunkról részletes beszámolókkal készülünk, mert valljuk hogy a Támogatóink jogos elvárása, hogy a felajánlott pénzük a megfelelő helyre kerüljön, a megfelelő tevékenységre. A facebook oldalunkat és a hivatalos honlapunkat is rendszeresen frissíteni fogjuk az aktuális programjainkról.

Valljuk, és hiszünk abban, hogy nagyratörő terveinket csak becsületes, tisztán átlátható, és valódi munkával fogjuk tudni csak megvalósítani.

Fiatal szervezet vagyunk (hivatalosan 2015. szeptemberében jegyezték be az Alapítványunkat), de úgy gondoljuk hogy mindenkinek el kell kezdenie valahol. Valljuk, és hiszünk abban, hogy nagyratörő terveinket csak becsületes, tisztán átlátható, és valódi munkával fogjuk tudni csak megvalósítani.

6 hónapos működésünk alatt már több, mint 3.000 követőnk van, a több mint 120 bejegyzésünkkel pedig hetente 12.000-15.000 embert tudunk közvetlenül, vagy közvetve elérni.

Leírhatatlanul hálásak vagyunk azért, hogy a facebook oldalunkon a 6 hónapos működésünk alatt már több, mint 3.000 követőnk van, a több mint 120 bejegyzésünkkel pedig hetente 12.000-15.000 embert tudunk közvetlenül, vagy közvetve elérni. Nagyon fontosnak tartjuk ezt, olyan értéknek, amit szeretnénk megőrizni, és folyamatosan fejleszteni.

Mindezt az alapítvány oszlopos tagjai, Fődi Brigi (elnök), Csatai Gergő (kurátor, és bohócdoktor), Szemenyei Dorka (kurátor és bohócdoktor), valamint azok az önkéntes segítőink, és támogatóink segítségével valósulhat meg, akik napi szinten a kitűzött célokat segítik előrébb vinni.

Köszönjük, hogy követed munkánkat, és köszönjük hogy Neked is szívügyed a kórházi bohócdoktorok tevékenysége! 🙂

 

Üdvözlettel:

|Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány| 6721 Szeged, József Attila sgt. 24.
Elérhetőségeink:
www.gyogyitobohocdoktorok.hu
www.facebook.com/gyogyitobohocdoktorok
info@bohocdoktor.hu
Brigi: +36 20 919 7622