A PC Trade csapata nyerte a idei karitatív versenyünket

Szeged Legkaritatívabb Munkahelyi Csapata címéért indított tartós-élelmiszergyűjtő akciót a Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány. A céljuk volt, hogy a vállalati önkéntességen keresztül felhívják a figyelmet a gyermekéhezésre, és a rászoruló családok helyzetére. Idei felhívásukat a PC Trade Systems „Karitrade” csapata nyerte.
Az év többi részében az alapítvány munkatársai gyermekkórházak részére szerveznek bohócdoktori viziteket, azonban karácsony közeledtével a karitatív programokkal próbálnak segíteni azokon, akik számára a nélkülözés mindennapos dolog. Rendhagyó módon idén a vállalati önkéntesség, vagyis a CSR népszerűsítésén keresztül keresték az adományozókat.

A felhívásra csak Szegedről több, mint 30 munkahelyi csapat jelentkezett, akik között volt kézműves cukrászat, fitnesszterem, szépségszalon és orvosi rendelő is.

Az összegyűjtött adományokat a Mosolykommandó belvárosi irodájában lehetett leadni december 15-én pénteken.

…több, mint fél tonna tartós élelmiszert sikerült összegyűjteni alig két hét leforgása alatt…-mondta el Pataki-Fődi Brigitta az alapítvány elnöke.

– Ez volt az alapítványunk életének eddigi legsikeresebb adománygyűjtő akciója, amelynek keretében több, mint fél tonna tartós élelmiszert sikerült összegyűjteni 32 szegedi csapattól, alig két hét leforgása alatt. – mondta el Pataki-Fődi Brigitta az alapítvány elnöke. –A versenyünk abszolút győztese a PC Trade Systems Kft. csapata lett, akik egy kisbusznyi tartós-élelmiszerrel érkeztek a mérlegelésre, így elsöprő fölénnyel elnyerték a Mosolykommandó által meghirdetett „2017-es év legkaritatívabb Munkahelyi Csapata” címet.
Az adományokból legalább 80 családnak rakunk össze karácsonyi meglepetés csomagokat, amiket önkéntes csapatunk három nap alatt fog személyesen elvinni rászoruló szegedi, és szeged környéki családok részére. Az egységcsomagokba liszt, olaj, konzervek, tej, cukor, csokoládék, szaloncukrok, lekvárok, és kakaópor is kerülni fog. Az egyik cég felajánlásának köszönhetően a kisgyermekes családok bontatlan csomagolású játékokat, és könyveket is kapnak az élelmiszerek mellé. Az alapítvány garantálja, hogy a befolyt adományokat 100%-ban rászoruló családok részére juttatja el karácsonyig. Az akcióban részt vevő csapatok köszönő oklevelet kapnak az elkövetkezendő napokban a szervezőktől.

A PC Trade Systems Karitrade csapatának ezúton is gratulálunk, és hálásan köszönjük az adományukat a rászoruló családok nevében is.

Továbbá szeretnénk gratulálni a többi csapatnak is a részvételükért, az általuk gyűjtött, és felajánlott élelmiszerek is a kiválasztott családokhoz fognak kerülni karácsony előtt!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy

“A kis segítség is lehet Nagy segítség!” ;)

Üdvözlettel:

|Mosolykommandó Közhasznú Alapítvány – BOHÓCDOKTOROK|
6722 Szeged, Gutenberg u. 29.
Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank):
12067008-01528812-00100000
Adószám: 18657573-1-06 (ADÓ1% felajánláshoz)
Elérhetőségeink:
www.bohocdoktor.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Bohócdoktor Ügyelet: Pataki-Fődi Brigi: +36 30 340 2911

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni!