Ezúttal a Bethesdában csapott le Kórházi Mosolykommandónk! <3

A facebookon szervezett gyűjtésünknek hála, újabb kórházi bohócdoktori vizitet sikerült leszerveznünk, ezúttal  a budapesti Bethesda Kórház Neurológiai-, és Gyermekrehabilitációs részlegén. A vizitre velünk tartott Fődi Brigi kuratóriumi elnök, valamint a fotósunk is.

Különleges alkalom volt ez. Itt mutattuk be a közönségnek először Dr. Töpszlit, a legapróbb, és legifjabb  bohócdoktorunkat. A délutáni nagyvizitet tartva Gergő és Dorka bohóc már az öltözőből kilépve elkezdte a vizitet.
Összefutottunk ugyanis Benivel. Képzeljétek, kiderült, hogy ő is bohócdoktor szeretne lenni! Rögtön magunk mellé vettük és ki is képeztük tiszteletbeli orvosdoktorrá! 🙂
Vizitjeink során nagy figyelmet fordítunk a gyermekekkel eltöltött minőségi időre. Vicceinket és látogatásunkat mindig úgy alakítjuk, hogy a gyermek betegségéhez és állapotához mérten a legtöbbet adhassunk neki.
Az érkezésünkre mindenki az épület csodálatos közösségi termében gyűlt össze és figyelt minket.
Aprócska műsorral, bűvészkedéssel és a legbámulatosabb lufifigurákkal mindenkit szépen sorra megvizsgáltunk.
Vizitjeink során nagy figyelmet fordítunk a gyermekekkel eltöltött minőségi időre. Vicceinket és látogatásunkat mindig úgy alakítjuk, hogy a gyermek betegségéhez és állapotához mérten a legtöbbet adhassunk neki.
Így tudtuk meg például, hogy Krisztián Real Madrid rajongó és nem is akármekkora! Vagy például azt is, hogy Atillának rengeteg testvére van. 🙂
Mennyi időt töltöttünk ott?
Ebéd utáni időben érkeztünk és távozásunk előtt Krisztián a vacsora mellett, vizitünk közben mutatta meg nekünk a focimez gyűjteményét.
A magunk részéről elmondhatjuk, hogy csodálatos emberek lakják a Bethesda Gyermekkórház Lorántffy-részlegét.
Remekül éreztük magunkat és szívből reméljük sokszor látnak minket vendégül!
Köszönjük a személyzetnek és az összes szervezőnek, hogy ez a látogatás megvalósulhatott!
A helyszínen készült képeink:
gyógyító bohócdoktorok 004
gyógyító bohócdoktorok 002
gyógyító bohócdoktorok 005
gyógyító bohócdoktorok 006
gyógyító bohócdoktorok 007
gyógyító bohócdoktorok 008
gyógyító bohócdoktorok 009
gyógyító bohócdoktorok 010
gyógyító bohócdoktorok 011
gyógyító bohócdoktorok 012
gyógyító bohócdoktorok 013gyógyító bohócdoktorok 018
gyógyító bohócdoktorok 025
gyógyító bohócdoktorok 024
gyógyító bohócdoktorok 026

Támogatásodat hálás köszönettel fogadja a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány. A szervezetünk munkája az önzetlen támogatóink segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres. Jelenleg tevékenységünket önkéntes alapon végezzük, a vidéki kórházakat kölcsönautóval járjuk, miközben az üzemanyagköltséget összedobjuk. :)Amennyiben szeretnél nekünk segíteni, nagyon szívesen vesszük azt! :) Van, aki 500 Ft-tal, és van aki 5.000 Ft-tal támogatott minket, nekik hálásan köszönjük a segítségüket!

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhetjük a kedves támogatóinknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hansúlyozni, hogy  “A kis segítség is számunkra Nagy segítség! ;)

Mosolykommandó Alapítvány (Gyógyító Bohócdoktorok)

Adószám:18657573-2-06
Hivatalos bankszámlaszám (Raiffeisen Bank): 12067008-01528812-00100000

A Gyógyító Bohócdoktorok – Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.

Székhely: Mosolykommandó Alapítvány
6721 Szeged, József Attila sgt. 24. 2/5.

A Gyógyító Bohócdoktorok várják kórházak, rendelőintézetek, intézmények felkéréseit! A Bohócdoktori Vizit egy zenés, látványos, interaktív és mosollyal, ajándékokkal teli másfél órát ad a gyermekeknek, akik ez idő alatt elfelejthetik a betegségek és a kezelések okozta fájdalmakat. Tevékenységünk természetesen díjmentes!

Mosolykommandó Alapítvány Hivatalos Oldalai:

Telefon: Fődi Brigitta (aki a Legmosolygósabb Elnök díjjal tüntettünk ki) +36 20 919 7622