7 darab pizza egy rászoruló nagycsaládnak

Hétköznap bohócdoktorkodunk, de a hétvége mindig az adományozásé! Még az év elején indítottuk a “Hétvégi Pizza családoknak” projektünket, amelyben vállaltuk, hogy amikor csak lehetőségünk van rá, hétvégente meglepünk egy-egy nagycsaládot egy komplett pizza-ebéddel. Ahány gyermek, annyi pizza, de nem feledkezünk meg a szülőkről sem ilyenkor. Csak úgy. Önzetlenül. Mert jól esik. Nekik a pizza, nekünk a jótett.

Hogy miért csináljuk? Csak úgy. Önzetlenül. Mert jól esik. Nekik a pizza, nekünk a jótett.

Ma a déli 35 fokos melegben Brigivel kocsiba pattantunk, és 7 darab óriási pizzával leptünk meg egy röszkei 6 gyermekes, nagycsaládot, a Pizza Monster jóvoltából! A gyerekeknek meglepetés volt, úgyhogy hatalmas volt az öröm! A 7 darab pizza nem sok, de reméljük hogy arra elegendő volt, hogy ezen a szép napon az egész család jóllakjon, és örömet okozzunk vele nekik. A Pizzákat köszönjük a Monsternek, akik nagyban hozzájárulnak a projektünk sikeréhez.

Ha esetleg tudomásod van olyan rászoruló nagycsaládról, akik szívesen elfogadnának tőlünk egy Hétvégi Pizza ebédet, akkor hívj bennünket, és felkeressük őket!

 
Támogass Te is jó ügyeket! Csatlakozz a jótékony bohócdoktorok csapatához!
|Mosolykommandó Alapítvány • Mosolydoktorok|
Bank: 12067008-01528812-00100000
www.bohocdoktor.hu
Hatalmad van másokat Boldoggá tenni.
Jótékonyság-Ügyelet: Fődi Brigi +36 20 919 7622, fodi.brigi@bohocdoktor.hu